Over 3 bronnen

Je kunt bij 3 bronnen terecht voor individuele therapie, relatie- en gezinstherapie. Verder bieden wij ook bemiddeling en coaching aan.

We voorzien gesprekken voor jongeren, studenten, volwassenen en ouderen.

Waar we voor staan

Professioneel

We zijn een team van gediplomeerde psychologen, pedagogen en therapeuten. We werken graag samen met andere hulpverleners op jouw vraag.

Zorg op maat

We maken tijd en ruimte om te luisteren naar jouw verhaal. Vertrekkende vanuit wat belangrijk is, helpen we je om nieuwe inzichten te vinden of ervaren.  Zorg op maat betekent dat wij op zoek gaan naar een aanpak die het best bij jouw vragen aansluit. 

Oplossingsgericht

Het bijzondere aan het ‘oplossingsgericht’ werken, is de manier waarop we naar mensen kijken. We geven niet alleen aandacht aan je problemen, maar ook aan je eigen krachten en mogelijkheden.

We geven niet alleen aandacht aan je problemen, maar ook aan je eigen krachten en mogelijkheden.

3 bronnen?

Vives (foto: Wikipedia)
foto: wikipedia

3 bronnen verwijst naar ons team en naar de plaats waar de praktijk gevestigd is. Ooit stond vlakbij onze locatie de historische “Villa Tweebronnen”, verblijfplaats van hoogleraar en humanist Juan Luis Vives (1492-1540), een tijdgenoot van Erasmus.

In de tuin van zijn woning bevonden zich twee bronnen. De naam Tweebronnen stond voor hem symbool voor zijn kennis van de twee klassieke bronnen van wijsheid, met  name het Grieks en het Latijn. Vandaag vind je op deze plaats bibliotheek Tweebronnen, nog steeds een plaats van wijsheid en kennis.

Wij spreken Grieks noch Latijn, maar willen met onze praktijk een kleine bijdrage leveren aan jouw levenswijsheid.


3 bronnen, groepspraktijk van psychologen en therapeuten in het centrum van Leuven

Kessel-Lo, Wilsele, Heverlee, Wijgmaal, Bierbeek, Holsbeek, Linden, Korbeek-Lo

Vaartstraat 22 bus 2
3000 Leuven
0486 32 92 38
contact@3bronnen.be