Maak kennis met ons team van therapeuten

Alle therapeuten hebben een masterdiploma in de menswetenschappen behaald aan de KULeuven (klinische psychologie, pedagogie of seksuologie). Daarnaast heeft iedereen een bijkomende langdurige therapieopleiding gevolgd. Wij hechten veel belang aan kwalitatieve zorg en zetten in op regelmatige bijscholing, intervisie en supervisie.

Wij maken geen deel uit van de RIZIV-conventie “eerstelijnspsychologische zorg”. Wij zijn dus niet geconventioneerd en kunnen niet aan verlaagde tarieven werken.

Els Auconnier, Pedagoog en therapeut bij Groepspraktijk 3 bronnen in Leuven

Els Fauconnier

Pedagoog, psychotherapeut en familiaal bemiddelaar bij groepspraktijk 3 bronnen

Je kan als (jong)volwassene bij mij terecht met algemeen therapeutische vragen (verlies en rouw, negatief zelfbeeld, zingevingsvragen, moeilijke ervaringen), werk- en studiegerelateerde problemen, problemen met relaties en opvoeding in je kerngezin – in een context van scheiding.
(meer over Els)

An Houben

Klinisch psycholoog en psychotherapeut bij groepspraktijk 3 bronnen

Ik richt mij tot volwassenen (18+) met stress- en vermoeidheidsklachten, burn-out, angstklachten, depressie. Veelal gaan deze klachten gepaard met een negatief zelfbeeldperfectionisme, identiteitsvragen en trauma
Ook gezinnen en koppels met relationele problemen kunnen bij mij terecht.
(meer over An)

Seher Ulutas, psycholoog en therapeut bij groepspraktijk 3 bronnen

Seher Ulutas

Klinisch psycholoog en psychotherapeut bij groepspraktijk 3 bronnen

Ik bied vanuit een oplossingsgerichte invalshoek  psychologische begeleiding voor volwassenen (+18j) waarin je waarden en sterktes bijzondere aandacht en respect krijgen.
(meer over Seher)

An-Sofie Van Bellinghen, psycholoog en therapeut bij Groepspraktijk 3bronnen.

An-Sofie Van Bellinghen

Klinisch psycholoog en psychotherapeut bij Groepspraktijk 3 bronnen

Ik werk met volwassenen vanaf 18 jaar. Ik hecht er veel belang en waarde aan om vanuit een herstelgerichte visie met mensen te werken. Dit wil zeggen dat ik er sterk van uitga dat mensen over eigen krachten en mogelijkheden beschikken om tot herstel te komen.
(meer over An-Sofie)

An Quaghebeur

Seksuoloog en psychotherapeut (i.o.) bij Groepspraktijk 3 bronnen

Ik werk als psychotherapeut voor volwassenen, koppels/gezinnen volgens het model van Interactionele vormgeving; een combinatie van lichaamsgerichte en
creatieve therapie met gesprekstherapie.
Als seksuologe ben ik gespecialiseerd in seksuele en relationele thema’s om mensen te helpen zich beter te voelen bij de eigen seksualiteit. Ik werk zowel individueel als met koppels of gezinnen.

(meer over An)

Samuel Dhooghe

Klinisch psycholoog, EMDR-practitioner en psychotherapeut (i.o.) bij Groepspraktijk 3 bronnen

Ik werk vanuit een cliëntgericht kader met volwassenen vanaf 18 jaar. Jij en jouw beleving staan bij mij dus centraal. Mogelijke thema’s zijn: depressie, trauma, zelfvertrouwen, angst, zingevingsproblematiek, perfectionisme,….

(meer over Samuel)


3 bronnen, groepspraktijk van psychologen en therapeuten in het centrum van Leuven

Kessel-Lo, Wilsele, Heverlee, Herent, Wijgmaal, Bierbeek, Holsbeek, Linden, Korbeek-Lo

Vaartstraat 22 bus 2
3000 Leuven
contact@3bronnen.be