An Houben

 

Klinisch psycholoog en psychotherapeutAn_Houben_Psycholoog_3bronnen

Veel mensen worstelen met zichzelf, met hun identiteit en hun plaats in de wereld. Het aanpassen aan nieuwe levensfases, of het verwerken van moeilijkheden uit het verleden, vergt soms veel energie en lukt niet altijd alleen. Ik probeer daarbij te helpen en ervoor te zorgen dat je opnieuw de draad in je leven kan opnemen.

Ik sta stil bij je klachten en krachten en bij wat echt belangrijk voor je is. Samen bepalen we jouw doelen en bekijken we pistes en oplossingen die een verschil kunnen maken. Welke daarvan heb je al verkend? Welke niet? We breiden dit arsenaal aan oplossingen uit, zodat je meer keuze hebt om de weg te gaan die je wil gaan.

Naast de algemene thema’s waarvoor je bij mij terecht kan, heb ik ook ervaring in het coachen van mensen met ASS (autismespectrumstoornis).

 

Vorming

  • Master in de klinische en gezondheidspsychologie (KU Leuven)
  • Postgraduaat Oplossingsgerichte cognitieve en systemische psychotherapie en coaching (Hogeschool West-Vlaanderen).
  • Coachen van werknemers in burn-out (Senso vzw).
  • Coachen van loopbaanvraagstukken (Vokans vzw).

Achtergrond

De rode draad in mijn professioneel leven is mensen ondersteunen en vooruit helpen. Ik bouwde ervaring op in de sociale sector (tewerkstelling, psychiatrie, volwassenzorg) en het onderwijs. Sinds 2013 werk ik als zelfstandig psycholoog. Ik werk ook mee aan opleidingen in coaching en gespreksvaardigheden, o.m. bij vormingscentrum Rapunzel.

Ik ben erkend klinisch psycholoog bij de Psychologencommissie, lid van de Belgische Federatie van Psychologen (www.bfp-fbp.be) en van de Vlaamse Vereniging van klinisch psychologen (VVKP).

 


3 bronnen, groepspraktijk van psychologen en therapeuten in het centrum van Leuven

Kessel-Lo, Wilsele, Heverlee, Wijgmaal, Bierbeek, Holsbeek, Linden, Korbeek-Lo

Vaartstraat 22 bus 2
3000 Leuven
0486 32 92 38
contact@3bronnen.be